Khloé Kardashian Vs. Kylie Jenner: Kenen Ramen on parempi?

Ramenia voidaan tarkastella kahdella tavalla: herkullisen ja monimutkaisen japanilaisen keiton tai halvan asuntolan. Tämän viikon välipala, kilpailijamme edustavat molempia tulkintoja. Jos se ei ole tarpeeksi mielenkiintoista sinulle, nämä reseptit tulevat SIBLINGSilta! Se on Kardashian VS Jenner, ja olemme täällä sen puolesta. Molemmat naiset tuovat hyvin erilaiset ruoanvalmistusmenetelmät pöytään ja molemmat tuottavat erittäin yllättäviä tuloksia. Lue (ja katsele) katsomaan, mitkä televisiomuutokset hallitsevat ylin.

kuva

Brandon Bales

KYLIEn RECIPE

Ollakseni rehellinen, olisin oletonut, että Kylie ei koskaan valmista. Itse asiassa en ole vielä täysin vakuuttunut, koska tämä “resepti” tuskin täyttää ruoanlaittoa. Takaisin vuonna 2016, Kylie lähetti selainpohjaisen allekirjoituksen ramensa (lähinnä Top Ramen -hakua) ja internet meni hulluksi. Se menee näin: tehdä ramen ohjeiden mukaisesti, sekoita voita, valkosipulijauhetta ja sekamäisiä. Ei ole täysin uraauurtavaa, mutta voin lisääminen mihinkään ei ole koskaan huono idea.

kuva

Brandon Bales

KHLOE: N RECIPE

Khloé saa hieman enemmän mukaansa reseptiään. Aluksi aloitimme sipulit, valkosipulin ja inkivääriin saakka, kunnes tuoksuva, ja lisäsimme sitten kananmunan broilerinlihan. Se simmers 30 minuuttia ennen kuin se on kireällä. Tämä on perusta keitolle – eräänlainen ramenliemen pikakuvake. Sienet ja kanaa myös paistetaan ennen lientä lisätään takaisin kiehua hieman enemmän. Kaikki tämä on ladled tuoreita ramen nuudeleita (ei dehydrated nuudelit täällä!) Ja päällä pehmeä keitetty muna ja jotkut vihreät sipulit. Tämä ramen kulho näyttää paljon enemmän kuin jotain, jota saat ravintolassa ja paljon vähemmän kuin jotain, jota syödä työpöydälläsi Tappelukerho juliste.

TUOMIO

Tämä oli todellinen järkytys. Kylie WINS! Loppujen lopuksi Khloén ramenilla ei juuri ollut tarpeeksi makua. Mielestäni kaikilla on pehmeä paikka instant ramen, ja se tässä tapauksessa voitti Kylie kultaa. Voi lisäsi rikkautta, valkosipulijauhe puhkesi makua ja muna antoi kaiken sisällön. Hyväksymme, Kylie.

ENNAKKOTILAA NYT Delish Cookbook, indiebound.org

Loading...