Juustokakku täytetyt cupcakes ovat melkein liian hyviä olla totta

Hae RECIPE TÄSTÄ.

Juustokakku. Täytetty. Cupcakes. Anna se uppoutua hetken. Kyllä, olemme yhdistäneet kaksi suosikki jälkiruokasi yhdeksi nero-hoitoon, joka – ja en usko, että minä liioittelen täällä – muuttaa elämäsi ikuisesti. Ja kukaan (paitsi sinun) ei tarvitse tietää, että he ovat lähes naurettavan helposti tekemisiä.

Osta nyt: Wilton 12-Cup Muffin Pan, $ 8, amazon.fi

Juustokakku Stuffed Cupcakes

Chelsea Lupkin

Aloita valmistamalla suklaakakun taikina (punaisesta laatikosta!). Sekoita vuorattu muffinsetti, täyttämällä vuoraukset puolivälissä, ja sitten paras osa: täynnä pieni pikku juustokakku purenta keskellä kumpaakin! Meidän suosikki juustokakku puremme tulevat Targetista. Ne ovat täydellinen koko ja muoto työlle. Jotta olisimme rehellisiä, ostimme kolme laatikkoa ja otimme pois 12 tavallista, mutta voit käyttää maustettuja neliöitä – säästää taikinaa! Jos et voi metsästää näitä alas, ei ole mitään hätää leikata koko jäädytetty juustokakku purenta koko kappaletta.

Juustokakkumaisen Täytetyt Cupcakes

Chelsea Lupkin

Päätä cupcakes pois hieman enemmän taikina ja paista 25 minuuttia. Vaikka cupcakes jäähtyä, tee suklaa voikukka. BTW, tämä kuorrutus on varmasti tullut uusi go-to. Se on täysin haaveillut kaakaojauheen, kaksinkertaisen annoksen vaniljan ja mukavan suolaisen suolan ansiosta, jotta maistuvat makuajat todella menevät. Lisäksi lopullinen raskas kerma koskettaa sitä täysin sileäksi, kermainen sakeus.

Pipe your cupcakes, ylhäällä runsaasti rainbow sprinkles (duh), ja kaivaa sisään. Makea hammas: ratkaistu.

LIITTYVÄ VIDEO:

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Seuraa Delish on Instagram.

Lataa Delish sovellus.