Jos Willy Wonkan Fizzy Lifting Drinks oli olemassa, se on mitä he miellyttäisivät

Hae RECIPE TÄSTÄ.

OSTA ROCK CANDY: Rock Candy Crystal Sticks, 25 dollaria; amazon.com.

“Oi, nämä ovat upeita”, huusivat Wonka. “He täyttävät sinut kuplilla, ja kuplat ovat täynnä erityistä kaasua, ja tämä kaasu on niin hirveästi nostettava, että se nostaa sinut heti maasta aivan kuten ilmapalloa ja ylöspäin, kunnes pääsi osuu kattoon – ja siellä pysyt. ” – Jali ja suklaatehdas

OSTA KIRJA: Charlie ja suklaatehdas, 7 dollaria; amazon.com.

Poreileva Lifting Drinks gif


Kun ajattelet Jali ja suklaatehdas, mielesi todennäköisesti menee suklaajokiin. Mitä olet ehkä unohtanut ovat hiutaleet nostojuomat: kielletty kupliva sooda (ainakin me ajatella he ovat sooda), jotka tekevät Charlie ja hänen isoisänsä kellumaan … ja lähes kuolevat.

Poreileva Lifting Drinks

Chelsea Lupkin

Willy Wonka kertoo tehtaansa kiertueella, että lentoa aiheuttava juoma on täynnä “erityistä kaasua”. Mutta siitä huolimatta hän on melko salaa siitä, mistä se on tehty. Isoisä ja Charlie näyttävät pitävän mausta, mutta he eivät kuvaa sitä lainkaan. Joten luomaan oman version, pidimme hengityksemme, toivomme ja laskimme kolmeen sisään pääsemään puhtaan mielikuvituksen maailmaan, joka johti meihin Sprite, Pixy Stix ja rock candy. Emme myöskään voineet pidättyä alkoholijuomista, joten vodka on myös roiskunut. Ilmeisesti jätä se pois kenelle tahansa Charlie Bucketin tai elokuun Gloopin iästä.

Poreileva Lifting Drinks

Chelsea Lupkin


Erittäin ilmeinen vastuuvapauslauseke: Juoma ei todellakaan tee sinut lentämään. Mutta he tekevät sinusta tuntuu kuin lapsi, kelluu pilvissä. Nykyään se on itsessään hieno.

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...