Grillattu juusto Bloody Marys eivät ole niin hulluja kuin luulisit

Hae RECIPE TÄSTÄ.

On olemassa kahta tyyppiä brunch ihmisiä: ne, jotka siemailla mimosas ja ne, jotka juovat verinen marys. Jos olet kupliva, kuulet minua. Bloody marys ovat niin paljon hauskempaa. Samppanjahuilulla sinä olet hyvin rajallinen. Sprinkle sugar rim, söpö se on, on yhtä jännittävä kuin se saa. Verinen on harvinaisempi. Se on suuri tai kotikäyttöinen. Kohta: Grillattu juusto Bloody Marys.

Grillattu Cheese Bloody Marys vertical

Jonathan Boulton

Osta nyt: Mason Jars Set 12, 16 dollaria; amazon.com

Tiedän, että se on hullu ja dekadentti ja täysin tarpeeton … mutta se on myös melko hurjaava hämmästyttävä. Tiedät, että tomaattin ja grillattujen juustojen yhdistelmä on tappaja. Kiillotettu grillattua juustoa, joka on höystetty tomaattikeittoon, on yksi elämän suurimmista nautinnoista. Mutta luota minuun, tämä on vieläkin parempi. Se on spicier, enemmän flavorful ja, mikä tärkeintä, BOOZY. Rehellisesti, kaikki tulevat verinen mary ilman grillattua juustoa tuntuu tylsältä.

Grillattu Cheese Bloody Marys vertical

Jonathan Boulton

Siltä osin kuin cocktaili itsessään menee, sinä olet. Meidän resepti on aika pommi, mutta kaikki toimii täällä – jopa sekoitus! Mitä ikinä teetkin, älä jätä pekonia!

LIITTYVÄ VIDEO:

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Lataa Delish sovellus tänään.

Seuraa Delish on Instagram.