G on … Grape Nut -jäätelö!

Grapenuts Ice Cream

Chantay Campbellhttp: //greedygirlcooks.blogspot.com/2013/07/vanilla-bean-grape-nut-ice-cream.html.

G-erää kesäsarjassamme, Icy Treats A: sta Z: hun, meillä on eksoottinen maku, mutta joka on tehty tavallisista ainesosista, jotka ovat niin hyviä: Grape Nut Ice Cream.

Kyllä, ymmärsitte oikein: Tämä jäätelö todella sisältää Post aamiaismuroja, viinirypäleet. Emme olleet kuulleet siitä, ennen kuin sattumimme yli maku pienessä Brooklyn-kahvilassa. Kuitenkin, viinirypäleen jäätelö on suosittu kauha sekä Jamaikassa että New England, joten ehkä se on jo suosikki.

Jos olet koskaan raaputtanut suun katon lusikallista viinirypälepähkinää, tiedät, että maidossa on pitkä liotus, jotta ne pehmeät. Mutta se tekee niistä niin suuria kuin jäätelö-mix-in. Puhtaat pebblelike nuggets pehmentävät, mutta pysyvät merkittävänä makealla vaniljajäätelöpohjalla, mikä tarjoaa sekä tekstuurin että maun kontrastin, joka on melko addiktoiva.

Päätä Chantay Campbellin blogiin Greedy Girl Cooks Vanilla-Bean -viljasipähkinä -hedelmistä, joka bonus: ei sisällä munia.

Löydä Delish:

Etsi täydellinen resepti kotisivustomme Löydä uusimmat ruoka-uutiset Hanki resepti kirjan säästää suosikki ruokia Rekisteröidy ilmaisia ​​uutiskirjeitä Tarkista meidät Facebookissa, Pinterestissä ja Twitterissä SAMANKALTAISET

18 Boozy-jäätelösisältöjä, joista kuumennut

Reseptejä, jotka tekevät sinusta uudelleen tonnikalaa

15 Rockin ‘Vadelman jälkiruoat

Loading...