Funfetti Shortbread Bites ovat pienimmätkin evästeet, joita ikinä tekisit

Hae RECIPE TÄSTÄ.

Älä ymmärrä. Funfetti Shortbread Bites voi näyttää söpöltä ja hienolta, mutta ne vaarallisesti addiktoivat. Löydät itsesi popping ne suuhun kuin karkkia. Tulin hiukan lähelle laittaa nippua kulhoon ja kaataa maitoa niiden päälle. Älä tuomitse! Syvällä, tiedät funfetti-viljan ääniä hämmästyttäväksi.

Funfetti Shortbread Bites Vertical

Chelsea Lupkin

Jos tämä resepti tuntuu tutulta, se johtuu siitä, että olemme tehneet sen ennenkin jouluksi – tietysti juhlavaiset punaiset ja vihreät ei-parit. Tämä on sateenkaaren versio, joka sopii kaikkiin ja kaikkiin tilaisuuksiin.

Funfetti Shortbread Bites

Chelsea Lupkin

Kun työtoveri teki kevätkurssin joulukuussa, hän pulsoi voin, sokerin, jauhon ja suolan yhteen elintarvikeprosessorissa. Tämä on helpoin ja tehokkain tapa saada siemenkokoiset murskat, joita olet etsimässä. (Jos teet liian paljon taikina, saat kovaa, surullista oikaleipää, ei murenevaa purppuraa.) Mutta voit käyttää kokonaan käsisekoittimia (kuten minäkin) tai edes leivonnaiset.

Funfetti Shortbread Bites

Chelsea Lupkin

Kun taikina on tehty, pistä se levylle, leikkaa pienet neliöt ja heittää pienet evästeet leivinpaperiin. Älä edes vaivaudu levittämään niitä, koska ne eivät levitä uuniin! Jos keittiömme on epämiellyttävän lämmin (tai alkoi pehmentää voita, mutta joutui tuhoutumaan tuhannesta muusta) ja taikina tuntuu, että taikina on pehmeä, pidä sitä pakastimessa 20 minuutin ajan.

Funfetti Shortbread Bites

Chelsea Lupkin

Sateenkaari sprinkles, söpö pikku koko, voi … kaiken hyytelöä huudot onnellisia! Mutta minulla oli yksi pahoillani, ja se ei lisännyt vaniljuutetta. Jotta saisit enemmän syntymäpäiväkastiketta, suosittelen, että lisäät teelusikallinen taikinaan.

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Seuraa Delish on Instagram.

Loading...