Emme voi päästä tarpeeksi Banana Pudding Shots

Hae RECIPE TÄSTÄ.

OSTA NYT: Plastic Shot Glasses, 6,95 dollaria, amazon.com.

Jokainen rakastaa banaanikastiketta. Se on eteläinen katkottua, mutta sen suosio on venytetty wayyy eteläpuolella. Olemme tehneet noin miljoona iteraatiota banaanikastiketta, evästeet salama, emme voi saada tarpeeksi herkullinen yhdistelmä vanukasta, kermavaahtoa ja banaaneja. Älä edes päästä minua aloittamaan Nilla Wafers. Heidät on tieteellisesti suunniteltu riippuvuutta aiheuttaviksi, enkä voi saada niitä lähelle minua purkamatta niitä.

kuva

Austin Kearns

Koska meillä on taipumus boozify pohjimmiltaan kaikki suosikki elintarvikkeita, se tuntui luonnolliselta, että lisäämme alkoholijuomia banaanikastiketta. Itse asiassa en tiedä mitä heck vei meidät niin kauan! Pudding-laukaukset ovat täydellinen asia, kun haluat jotain makeaa ja myös tryna saada buzz. Bonus: he pyörivät sekunneissa.

kuva

Austin Kearns

Aloita vanukas sekoitetaan ja yhdistä se maidon kanssa ja valitsemasi alkoholi (valitsimme hopeahummia). Jos haluat ylimääräistä banaania, yritä taittua hienonnettu banaani. Lusikka laukaisusilmiin ja päällimmäiseksi viileällä piiskalla, Nilapurulla ja banaanin viipaleella. Söpö kuin ne ovat herkullisia! Toinen banaanikastike resepti kokoelmallesi, kiitos myöhemmin.

PIN IT LISÄÄ:

kuva

Lataa Delish-sovellus tänään.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...