Dairy-Free Donuts ovat Slam Dunk

Täydellisen paljastamisen vuoksi minun on mainittava, että minulla on erityinen rakkaus Babycakesille. Leipomon omistajan ja perustajan Erin McKenna oli ensimmäinen haastatteluani J-koulun kouluopettajana. (Uskon, että tehtävänä oli haastatella jokua heidän työstään, ja koska olin halunnut tarkistaa leipomon joka tapauksessa, luulin, että tapasin kaksi lintua yhdellä iskulla – err, kivi.) Erin oli ystävällinen keskustelemaan kanssani, ja sain selville, että hän oli “yksi meistä”. Diagnoosi aikuisena gluteenia ja meijeriä sisältävien allergioiden kanssa alkoi kokeilla vaihtoehtoisia ainesosia muokkaamaan jälkiruokia, joita hän kaipasi. Kova naaras tekee komean tarjouksen, varsinkin kun hän yrittää yrittää tehtävän ilman kaikkia makeisten kulmakiviä: valkoista sokeria, vehnää, gluteenia, meijeriä ja munia. Mutta Erin on tehnyt juuri tämän.

kuva

Olen tavallisesti speltti lajike, mutta jopa gluteeniton cupcakes – joka voisi olla niin kuiva ja hiekka kuin hiekka – pitää yhdessä hyvin. Höyrytys on suloinen, mutta ei sitkeä. Canola ja kylmäpuristettu neitsyt kookosöljy pitävät asioita kosteina ja sitkeinä ilman munien läsnäoloa. Lievä, ei-mansinen makeus tulee vanha ystäväni, agave.

Olen syönyt niin monta näistä pahasta pojasta, luulen, että voisin paperilla kotona koko seinän kääreillä. Tietenkin Babycakes tarjoaa muitakin leivonnaisia ​​(kanelihappoja, evästeitä, leipää jne.), Mutta cupcakes ovat niin maukkaita, minulle on vaikeaa tilata mitään muuta.

Joten, kuinka donut pinoavat?

Olen ottanut näytteestä jauhemaisen sokerin ja vaaleanlasi, ja olen iloinen voidessani kertoa, että he ovat molemmat pieniä haloja taivaasta. Koostumus on kakkuinen, eikä ne ole tukossa öljyllä, koska ne ovat paistettuja, ei paistettuja. Inhaloin jauhemaiset niin nopeasti, että pehmustettu sorkkainen hilse alas mekon edessä oli ainoa merkki, jonka olisin koskaan ostanut ne ensin. Erinomaisen itsesäästämisen näytöllä onnistuin tallentamaan kaksi vaaleanlaskimosta jaettavaksi leipä-eatin poikaystäväni kanssa. Hänellä oli oikeat munkit, joten hänen tuomionsa olisi todellinen testi.

kuva

Sen jälkeen, kun tämä maukas pöytätennäppäili, hän kaivoi ja julisti: “Se donitsi on hyvä ***!” Voin vain kuvitella, miten me pärjäämme suklaata kastetulla.

Haluatko tuoda pienet babycakes elämään? Jos olet NYC-alueella, kaikin keinoin tee pyhiinvaellus. Selvitä, mikä on tuoretta, seuraa niitä Twitterissä. Ei New Yorker? Voit kokeilla kätesi Erinin resepteihin ostamalla uuden kirjan. Tai, jos asutte yhdysvaltalaisessa USA: ssa, sinulla voi olla hauskoja herkkuja, jotka toimitetaan yön yli FedExin kautta. Oi Beibi!

Loading...