Cinnamon Swirl-leipä tekee kauneimmista ranskalaisesta tuhasta

Voisimme kaikki käyttää hieman enemmän kanelia pyörteitä elämäämme. Tiedät rakastat sitä. Mutta veto on, että et kohtele itseäsi melkein tarpeeksi. Olen henkilökohtaisesti löytänyt koko leipää ostamasta kovaa perustelemaan. Rasvainen kanelilikka tekee parhaan paahtoleivän, varmasti, mutta se on kaikki, mitä tiesin sen olevan hyväksi. (En koskaan käyttäisi pyörteistä leipää esimerkiksi kalkkunoita tai grillattua juustoa varten.) Mutta tämä ranskalaisen paahtoleipä muuttaa kaiken. Voit käyttää koko pirun leipää hämmästyttävä resepti.

Kaneli Swirl French Toast Casserole

Jonathan Boulton

Jos et ole koskaan valmistanut ranskalaista paahtoleipää, sinun on syytä:

 1. Leipoa yksi iso erä voittaa paistamalla kymmenkunta leipäviipaleita.
 2. Kaikki brunchers saavat lämpimiä viipaleita.
 3. Voit koota sen edellisenä iltana!

  Kaneli Swirl French Toast Casserole

  Jonathan Boulton

  Kuvittele nyt pannulla paistettua ranskalaista paahtoleipää, joka on valmistettu kanelia pyörivästä leivästä. Kun loistava ajatus on mielessäsi, on vaikea ravistaa. Voin käytännöllisesti katsoa tuoksuaan kaneli-sokeria puhumasta siitä.

  Swirled leipä kirjaimellisesti saavuttaa uudet korkeudet liottaa vaniljakastike. Se kostutetaan uunissa kuten soufflessa, joten olette fancy ilman edes yrittää. En tarve tehdä streusel ylittää-vuoka on tarpeeksi dekadentti sinänsä. Mutta sitten ylitse ei ole koskaan ollut huolenaihe tässä Delishissa. Miksi aloittaa nyt?

  Hae RECIPE.

  PIN UUDELLEEN

  kuva

  Seuraa Delish onInstagramia.

  Loading...