Chicken Mole Adobo [Easy Back-to-School -ruokavalikoima]

kuva

Chicken Mole (mo-lay) Adobo on eräänlainen resepti, joka voidaan tehdä aikaisemmin (tai viikonloppuna), kun sinulla on aikaa ja kuumennetaan uudelleen ennen tarjoilua. Se on mukava vaihtoehto kanafranaseelle tai kanankiihdyttimelle, eikä se todellakaan voi olla helpompaa.

Tarkista meksikolainen tai latinalaisamerikkalainen elintarvikehuoneisto hyvin varustetuista supermarketeista. Se tulee söpöin, pieneen lasipurkkiin, ja tarvitset vain puolet purkista tämän reseptin. (Tai voit kaksinkertaistaa sen ja tehdä kaksi illallista kerralla.)

CHICKEN MOLE ADOBO

  • 1 koko leikattu kana (tai vastaava määrä rintoja, mitä haluat)
  • 1 rkl öljyä (oliivi, maissi jne.)
  • 1 jar Doña Maria Mole Adobo (jolla on mausteinen potku tai tavallinen mooli, jos et pidä pilliä)
  • vähän sokeria tai hunajaa (valinnainen)
  • 2 kuppia kananlientä

    Ensinnäkin, vie kananliha pistäväksi. Sekoita 1/2-purkki moolia adoboa ja hieman sokeria maistelemaan (leikata katkeruutta vähän) ja viiltää jatkuvasti kunnes mooli sekoittuu kastikkeeseen. Tämä vie vähän aikaa ja vaivaa, joten ole kärsivällinen.

    Samaan aikaan ruskeat kanaosat paistinpannussa hieman öljyä keskilämmöllä. Lisää moolikastiketta. Sekoita ja sitten laskea alhaiseksi. Peitä ja kypsennä 20-30 minuuttia lisää. Tarjoile valkoisella riisillä ja oranssi, punasipuli ja rucola-salaatti. Tarjoaa 4.