Binge Watch, Binge Eat: ‘Kotona yksin’ & Sundaes

Koti Alone - Sundaes Gif

20th Century Fox / Michael Stillwell

Mitä katsella: Home Alone

Missä katsella: HBOGO, vuokrattavissa Amazon

Jokainen lomakausi, ystäväni Alison isännöi a Yksin kotona katsella yö, jossa nautimme hänen täysin sisustettu koti, syödä juustoa pizzaa ja katsella Yksin kotona ja Home Alone 2: Lost in New Yorkissa. Tässä tapahtumassa voidaan luottaa muutamia asioita: ystäväni (oikeutetusti) ihmettelevät, mitä psykopaatti Kevin McCallister todella on, isäntä suojelee häntä hautaan, syömme aivan liian paljon pizzaa ja liikaa paistettuja tavaroita ja yritämme liittää yhteen toisiaan Yksin kotona hauskoja faktoja. Joten kun suuri juustopizza on vaatimus Yksin kotona yönä, olen jo tehnyt pizzan tässä sarakkeessa Halloween, siksi on sundae-vuoron loistaa. Ja minun on sanottava, olen surullinen, etten ajatellut tätä tämän vuoden katselusta, koska se on todella hieno puhelu. Kevin nauttii naurettavan suuresta sundasta molemmissa Yksin kotona ja sen kaksos Home Alone 2 (se ei ole jatkoa, ne ovat samat elokuvat), ja joka kerta, kun osa tulee päälle, toivon, että syväin jäätelöä.

Mitä syödä: Over-the-Top Sundaes

Tiedät miltä kohtauksilta tarkoitan, mutta vain kertaalleen, Kevin (joka on jäänyt kotiin yksin) päättää nauttia pienestä jäätelöstä, jossa on kaikki kiinnikkeet ja hunkkari katsella Kuinka Grinch oli jouluna (hän on kuin meillä). Hän tekee EXACT samasta asiasta Home Alone 2: ssa, vain osassa Enkelit jopa filthier soulien kanssa Grinchille.

Nämä kohtaukset innostaa suurta jäätelöä kateutta, joten ajattelin, että jotkut reseptit innoittamana olisivat tervetullut lisäykset YOUR vuosittaiseen Yksin kotona katselu. Nyt nämä ovat vain ehdotuksia, joten voit vapaasti tehdä sundae oman. Ja kasaa täytteet; et aja.

Elokuva Madness Sundae

kuva

Ethan Calabrese

Hot Fudge Sundae Dip

kuva

Ethan Calabrese

Peanut Butter Cup Sundae

kuva

Ethan Calabrese

Pie Ice Cream Sundaes

kuva

Ethan Calabrese

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...