Bacon Roses

On olemassa useita tapoja tehdä pekoni-ruusuja, mutta olemme löytäneet Meidän Best Bites-hammastikku tekniikka on ehdoton helpoin seurata. Vaahterahruusu vie nämä silmukat seuraavalle tasolle.

Sinä tulet tarvitsemaan: Raskaat leikkaukset, keinotekoiset ruusut, hammastikut, leivinpaperi ja leivinpöytäteline loppuun

saadaan:

3
– 4

ainekset
Bacon Roses
1
paketti paksu pekoni
2 rkl.
vaahterasiirappi
1/2 tl.
Mustapippuri
1 rkl.
fariinisokeri
Rose Stems
1
kymmeniä keinotekoisia ruusuja (myydään käsityövälineissä)
ohjeet
  1. Kuumenna uuni 400 asteeseen.
  2. Tee Bacon Roses: Ota kaikki pekoni-kaistaleet ja rullaa se hitaasti, pinnalla vaaleanpunaisella, lihavalla osalla (joten se näyttää enemmän kuin ruusunpunainen kuin läpikuultava rasva). Kiinnitä pekonin ompelu hammastikulla, jotta se ei pääse purkamaan ruoanlaittoon. Lisää stabiilisuutta lisäämällä toinen hammastikku, joka muodostaa X: n. Tämä auttaa pekoni nousta pystyssä.
  3. Aseta leivontalaukku leivinpaperin päälle. Aseta pekoni ruusut telineeseen, noin tuumaa erilleen. Ruohosipuli-ruusut, vaahterasiirappia ja päällä ruskealla sokerilla ja / tai mustapippurilla. Paista 22-25 minuuttia tai kunnes pekonin ulkoreuna on raikas, ja pekoni itse on syväpunaista. Aseta jäähtymään 5-10 minuuttia.
  4. Valmistele varret: Huolellisesti irrota ruusulevyt keinotekoisilla kukilla ja käytä saksia terälehtien leikkaamiseen. Keskipisteessä voi olla styrofoam “bud” – vedä tämä pois, jättäen muovisen tangon keskelle varpaan kosketukseen. Käytät sitä kiinni pekoni ruusuja kukin kukinta. Puhdista piikitut ruusuhehkut varovasti, lisää sitten pekoni-ruusu kuhunkin. Aseta maljakko.