At-Home Fish Fry: 17 reseptiä tekemään aikana

kuva

Ethan Calabrese

Kuka ei rakasta hyvää kalafileetä? Näyttää siltä, ​​että kaikki vaatii tuoreen sitruunamehun puristamista, jotta perhe saatettaisiin yhteen rypistyneen, kultaisen paistetun kalaa ympäröivän levyn ympärillä. Nämä viidentoista kala-reseptit, jotka muistuttavat perinteisen kalafileen makuja ja tekstuureita, ovat taattuja voittajia, joten saat sitruunan kiilat valmiiksi! Kokeile näitä vakavasti herkullisia kasvisruokia.

kuva

Ethan Calabrese
Parmesan-Crusted turskaa voileipiä Bacon-Brussels Sprout Slaw kanssa

Fillet-Voi-KYLLÄ: Tee kala-annos, joka osuu kaikkiin pisteisiin ylittämällä Gortonin gourmet-fileet Parmesan-Crusted Cod kanssa super-yksinkertainen pekoni-y-slaw.

Resepti: Parmesan-Crusted Cod voileipiä, Bacon-Brussels Sprout Slaw

<p>Tässä on tapa saada rapeaa kalaa ja perunoita ilman paljon öljyä. Jotta rasvaprofiili pysyisi alhaisena, käytä kevyt majoneesia ja rasvatonta jogurttia valmistetulla vähärasvaisella tärkkelykastikkeella tai yksinkertaisesti ripottele mallasetikkaa.</p><p><b>Resepti: </b><b>Kevennetty kala ja sirut</b></p><p>“title =” kevennetty kala ja sirut ”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f65c7dade83_-_ghk-0407-rf-fish-chips-l5uvv5-xlg.jpg?crop=1xw : 1.0xh, keskusta, ylhäältä ja kokoa = 480: *”<br/>/></picture><p></span></p><div class= James Baigrie

Kevennetty kala ja sirut

Tässä on tapa saada rapeaa kalaa ja perunoita ilman paljon öljyä. Jotta rasvaprofiili pysyisi alhaisena, käytä kevyt majoneesia ja rasvatonta jogurttia valmistetulla vähärasvaisella tärkkelykastikkeella tai yksinkertaisesti ripottele mallasetikkaa.

Resepti: Kevennetty kala ja sirut

Loading...