5 Easy Cocktails Sinun ei tarvitse olla Bartender tehdä

Olet oppinut mimosaa, olipa se perinteinen, omenasider tai oranssi creamsicle. Voit tehdä Jell-O-laukauksia ilman reseptiä, ja margarita on niin paikan päällä, ettet edes vaivaudu tilaamaan niitä ravintoloissa enää.

Mutta kun olet osunut juomakäytäväksi, ja olet kaivannut jotain hieman erilaista kuin go-to-reseptejäsi – ja uskaltamme sanomme sen hieman tavallisemmaksi kuin tavallinen. Käänsimme New Yorkissa sijaitsevaan Kingsideyn mixologeihin paljastamaan joitakin kuumimmista uusista cocktaileista. Seuraavaksi kannattaa kokeilla seuraavaksi.

Tyttö seuraava ovi

Tämä cocktaili vie joitain ainesosia, joista olet perehtynyt – karhunvatukat, minttu ja vodka – ja yhdistää heidät yhteen, jonka haluat näyttää kaikille tiedätte: Byrrh (pronounced “beer”), viini apertif, punoittaa marja maku ilman, että se on hampaiden achingly makea.

Hanki resepti Delishille.

Brugal Mule

Tämä kierre Moskovan muulissa käyttää vain kolmea ainesosaa – jota voit periaatteessa silmäkulmassa kaataa – mikä sopii kaikille niille, jotka rakastavat hyvää juomaa … ja vihaavat mittaamalla ainesosia.

Hanki resepti Delishille.

Troublemaker

Kurkut, mansikat ja lime mehu tekevät raikkaasta, virkistävästä cocktailista. Bonal, ranskalainen apertif, saattaa tuntua oudolta aluksi, mutta sillä on hölynpohjainen, hieman karvas maku, joka pitää juoman siirtymästä hedelmälliseen, kylpylävesien alueelle. Jos et löydä pulloa lähelläsi, kokeile punaista vermuttia.

Hanki resepti Delishille.

Viimeinen sana

Jos salaa rakastat kirsikan kalkkia, menetät mielesi tämän erittäin hienostuneen otteen juomaan.

Hanki resepti Delishille.

Tavalliset epäillyt

Tiki-juomaa tarvitset elämässäsi, jotta se voi muistuttaa päivistä, jolloin lämpötilaa ei ole jäätynyt jonnekin välillä sietämätöntä ja “koskaan nousematta vuodelta”.

Hanki resepti Delishille.

Seuraa Delish Instagramia.

Loading...