12 Perfect Party alkupaloja

Bacon-Wrapped Enoki

kuva

Kierrä pekonia enoki-sienien kimppujen ympärille suolaisen juhlatavun väliin.

Gingery Chicken Satay maustekastikkeella

kuva

Tässä nerokas versiossa indonesialainen klassikko, gingery, lemongrass-tuoksuva satay liitä on pohja kana marinaatti sekä ylellinen maapähkinä kastike kastike. Muutamia vaihtoehtoja kanaa varten: ohuesti viipaloitu naudanliha tai sianliha tai koko, kuoritut katkaravut.

Savustettua lohta ja scallion teetä voileipiä

kuva

Nämä puolueeton teetä voileivät yhdistävät lohen isabi, inkivääri ja crème fraîche herkullista alkupalaa.

Mausteinen katkarapu ja Chorizo ​​Kebabs

kuva

Tina Rupp

Katkaravun supernäyttävä, supertasty marinadi, joka on maustettu kuminan ja ancho-jauheen kanssa, olisi myös herkullista kanaa, porsaan sisäfileetä ja kaikenlaista pihviä.

Vauvan kesäkurpitsa Sauté ja Mint

kuva

Earl Carter

Halveksivat vauvan kesäkurpitsa ovat miellyttävän raikas-tarjousta sautoituna, mutta ruokalaji on yhtä herkullinen “aikuisten” kesäkurpitsa.

Sienikeitto paahdettua leipää

Michael Bras purees this lush mushroom soup with bread toasted to a dark brown to thicken the texture and deepen its flavor.<b>Resepti:</b> Sienikeitto paahdettua leipää “title =” sieniitto ja paahdettua leipää ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f67fbcdcd2e_-_200902-r-mushroom-soup.jpg?crop=1xw:1.0xh;center, top & kokoa = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= John Kernick

Michael Bras pureskelee tämän rehevän sienikeittoa leivällä paahdettuna tummanruskeaksi sakeuttaen tekstuuria ja syventämällä sen makua.

Tuore Herb-and-Tomato Salsa savustettua juustoa

<p>Italialainen Caprese-salaatti innoittaa tomaatti-salsaa täynnä kalsiumia sisältävää savustettua juustoa. Se on niin kapea, että sitä voi syödä yksin haarukalla!</p><p><b>Resepti: </b><b>Tuore Herb-and-Tomato Salsa savustettua juustoa</b></p><p>“title =” Tuore Herb-and-Tomato Salsa savustettua juustoa ”<br/>class = “lazyimage lazyload”<br/>src = “https://hips.hearstapps.com/del.h-cdn.co/assets/cm/15/10/54f68917e42f6_-_herb-tomato-salsa-smoked-cheese-xlg.jpg?crop=1xw:1.0 XH, keskusta, ylhäältä ja kokoa = 480: *”<br/>/></picture></div></div><div class= Kana Okada

Italialainen Caprese-salaatti innoissaan tomaatti-salsa on täynnä kalsiumia sisältävää juustoa. Se on niin kapea, että sitä voi syödä yksin haarukalla, mutta se on myös hieno ripsattua kanaa.

Katie’s Pimiento vuohenjuusto

kuva

Earl Carter

Pimiento on eteläinen klassikko: makea paprika-korkittu leviäminen, joka on myös hieno dip. Tämä vuohenjuusto on kevyt ja silkkinen.

Puff-leivonnaiset Tomaattikastikkeet

kuva

John Kernick

Andreas Viestad’s tarts on herainen kuori täynnä tomaatteja, jotka tulevat ihanan makea kuin he leipoa. Viestad haluaa puolittaa tomaatit, mutta leikkaamalla ne (kuten tässä resepti) keskittyy makuun vieläkin enemmän.

Sautéed katkarapuja vihreillä oliiveilla, scallions ja anjovis

kuva

Yhdistä tämä yksinkertainen ruokalaji puhtaalla, kuivalla Verdejalla, jossa on kukka nenä, kuten Espanjassa vuonna 2003 julkaistu Viña Sila Naia. Viinin rapeus täydentää voimakkaita, suolaisia ​​makuja sen sijaan, että ne jäävät varjoon.

Bagel-sirut, Ricotta, Chive Puree ja Prosciutto

alkaen Food and Wine November Recipes

Kana Okada

Bagel-sirujen käyttäminen hors d’oeuvre -perustaksi on nopea tapa lisätä makua ja rypistyä. Grace Parisi huiputtaa hakkeen tuoretta ricottaa, purtavaa ja hamppua. Vaihtoehtoisesti hän käyttää joskus kuivattuja aprikoosin puolia sirujen sijasta.

Fig-ja-Stilton-neliöt

alkaen Food and Wine November Recipes

Tina Rupp

Leivonnaisten leipomisen jälkeen herkullinen neliöt, Melissa Rubel tops niitä makeita viikunakastikkeita ja pistävä sininen juusto.

Loading...