11 tyypin makua, joka maistuu paremmin kuin spagetti

Campanelle Pasta

Ethan Calabrese

Taakse pois kyynärpäät. On aika ravistaa viikonloppuasi ja katsoa, ​​miten oikeat nuudelit voivat tehdä illallisen, jonka olet valmis 1000 kertaa makuun paremmin kuin koskaan.

kuva

Ethan Calabrese
Cavatappi

Nämä korkkiruuvi-spiraalit ovat kuin pasta-maailman sprinklejä: ne tekevät minkä tahansa lautasen näyttävän hieman hauskemmalta. (Bonus: Pastaan ​​harjakset tarkoittavat, että juustot, kermaiset kastikkeet eivät pääse pois nuudeleista.)

Kokeile sitä: Buffalo-Ranch Alfredo

kuva

Ethan Calabrese
Gigli

Juuri siksi, että tämä pastaa jakaa nimensä vuoden 2003 Jennifer Lopez-Ben Affleck flopilla, ei tarkoita sitä, että sinun pitäisi hylätä se myös roskakuvana. Tämä paistettua pastaa – tunnetaan myös nimellä Campanelle – on kartiomainen muoto ja rypistynyt reuna, joten se sopii erinomaisesti raskaiden kastikkeiden kasaamiseen.

Kokeile sitä: Baked Caprese Pasta

kuva

Lindsay Funston
Orecchiette

Pasta on nimeltään “pienet korvat” – mikä on vähän miettimään, kun pureskelee sitä – mutta se on mahtava, kun se pilkkoo murenevia juustoja, jauhettua naudanlihaa tai hienonnettua kasviksia.

Kokeile sitä: Pesto, Feta ja Cherry Tomato Pasta Salad

Mausteinen Sausage Pasta Bake

Taulukko kahdesta blogista
RADIATORI

Jos et voi koskaan saada tarpeeksi herkullista, melyttistä juustoa jokaisessa pureuksessa, sinun täytyy korvata säteilijät suosikkiastiaasi tai paistaa. Nämä raot eivät ole vain hienoja; he saavat kaiken.

Kokeile sitä: Taulukko kahdesta blogista Spicy Sausage Pasta

kuva

IFoodrealin ystävällisyys
Gemelli

Tule, vauva, teko nyt kierre. Ja “kiertämällä” tarkoitamme sitä, että käytät tätä twisted gemelliä rotinien tai penneiden sijaan suosikkipastamme ruokia varten, koska haluat elää vaarallisesti.

Kokeile sitä: Terveellinen tomaatti ja parsakaali Pasta

bucatini

Baker by Nature
bucatini

Saatat olla nopeasti hylkäämään tämä pelkkää vanhaa spagettia, ja jos niin, sinä menet pois. Bucatini on pitkä, ontto pasta, joka on täydellinen ohuille, tomaattipohjaisille kastikkeille: Kun heität sen, kastikkeen maku tippuu pasta keskelle,.

Kokeile sitä: Baker By Naturein One-Pan Tomato Basil Pasta

kuva

Anna Watson Carl
pappardelle

Jos olet kaipaamaan lasagnea, mutta et halua käsitellä vuoka-astian kerrostamista, kokeile pappardelle. Nämä pehmeät, laaja nuudelit ovat samanlaisia ​​ja tekevät go-to spagetti kastike tuntuu aivan uusi ruokalaji.

Kokeile seuraavilla tavoilla: Turkki Bolognese

Mafalda with Lamb and Mint

Alan Richardson
Mafalda

Nämä nuudelit ovat melkein yhtä röyhelöitä kuin prinssipaidat hänen aikanaan Violetti sade päivää. Tämä tekee niistä uskomattomia kiinni murskattuja tomaatteja, yrttejä ja raskasta kermakastiketta.

Kokeile sitä: Mafalda karitsan ja mintun (näytetty) tai lasagne keitto

ditalini pasta

Ruoanlaitto Classy
Ditalini tai Tubetti

Tämä pieni, putkimainen pasta näyttää suunniteltu vain päiväkoti makaroni kaulakoruja, mutta käy ilmi, että se on toinen, parempaa käyttöä: tehdä lähes kaikki keitto hieman kuulemma muuttamatta sitä koko carb-fest.

Kokeile sitä: Ruoanlaitto Classy: n oliivipuutarhan innoittamana Pasta e Fagioli

kuva

Judy Kim
Rigatoni

Jokainen, joka rakastaa täytettyjä kuoria, on lisättävä rigatoni-leipoja niiden valikoimaan ASAP. Ne ovat vähemmän aikaa tehdä, ja pitkät, ontto nuudelit ja reunalistat ovat erinomaisia ​​gooey juustojen ja kookos kastikkeet.

Kokeile sitä: Baked Rigatoni pekonia ja parsakaalia

paistetaan-cavatelli-makkara-ghk0207.jpg

Con Poulos
Cavatelli

Jos haluat tehdä ateriasi hieman kuulemma, mene cavatellille. Se on chewier kuin tyypillinen pasut, joten se on täydellinen stand-in kaikille lautaselle, joka vaatii gnocchi.

Kokeile sitä: Baked Cavatelli makkaraa ja parsakaalia Rabea

Loading...